AM start met verkoop Nul op de Meter woningen in gasloze woonwijk Haarzicht in Vleuten

0

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM zet woonwijk Haarzicht in Vleuten verder op de kaart als interessante leefomgeving met de start van de verkoop. Het betreft een woningaanbod van de 49 rijwoningen van fase 1. Haarzicht is de eerste duurzame, gasloze wijk met Nul op de Meter woningen in Utrecht. In totaal worden circa 510 woningen in verschillende fases gerealiseerd.

Haarzicht
De locatie Haarzicht ligt ten noordwesten van de kern Vleuten. Haarzicht krijgt een dorps woonmilieu, een gebiedseigen identiteit en een ontspannen sfeer. Het gebied ligt in een landelijke omgeving met ten westen het gebied Haarzuilens, dat is ingericht als recreatiegebied en ten noorden de Thematervelden en de Haarrijnseplas. Vanuit Haarzicht zijn deze recreatiegebieden te voet te bereiken. Naast woningen komen er ook voorzieningen in Haarzicht, waaronder een basisschool, gymzaal, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

Woningaanbod
Fase 1 bestaat uit twee verschillende woningtypes. Type Welmoed heeft een woonoppervlakte van 122 of 126 m² en de eengezinswoningen, type Nobel, hebben een woonoppervlakte tussen de 150 en 161 m². Onderling verschillen de nieuwbouw woningen van elkaar in kleur van de gevel, kaphoogte en bijzondere details. Alle nieuwbouwwoningen zijn zogenaamde Nul op de Meter woningen, met een luxe keuken en standaard mooi tegelwerk en sanitair. Geïnteresseerden kunnen hun eigen woonwensen realiseren met de woningconfigurator, waarbij ze kunnen kiezen uit diverse uitbreidingsopties en indelingsvarianten. De woning woonklaar laten opleveren behoort ook tot de mogelijkheden. Koopsommen liggen tussen € 358.000 en € 492.000. Het ontwerp van Haarzicht komt van LSWA Architecten.

Naar verwachting start de bouw van Haarzicht in het vierde kwartaal van 2018. De realisatie is in handen van Plegt-Vos West. Meer informatie over het project is te vinden op https://www.haarzichtvleuten.nl.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?