Makelaars-Agenten nu ook in Nederland; Start van de Coldwell Banker University

0

Open dag: 10 maart – Slot Zuylen

Gerenommeerde Amerikaanse makelaarsopleiding gaat makelaars-agenten klaarstomen voor de Nederlandse markt. In Slot Zuylen – hét opleidingshuis van Coldwell Banker University – vindt op 10 maart de aftrap plaats!

Amsterdam 15 februari 2018:
Op 10 maart aanstaande organiseert Coldwell Banker, de onbetwiste marktleider in de makelaardij van de Verenigde Staten, de eerste open dag van de Nederlandse vestiging van Coldwell Banker University. Coldwell Banker University gaat in de komende twee jaar ruim 2.000 mensen opleiden voor het vak van makelaars-agent.

Waar over de hele wereld al ruim 91.000 makelaars-agenten zeer succesvol actief zijn voor Coldwell Banker, is dit vak bij ons in Nederland nagenoeg onbekend. Daar komt dit jaar, als het aan Coldwell Banker Nederland ligt, een einde aan.

Hoe word je makelaars-agent? Als je geen makelaar bent, maar altijd al interesse hebt gehad in dit mooie vak, dan kun je nu makelaars-agent worden met de opleiding van Coldwell Banker University. En dat betekent dat je als agent in je eigen woonwijk kunt werken en samenwerkt met- en wordt begeleid door een makelaarskantoor uit de regio. De agent bouwt en bewerkt het eigen netwerk en werft zo eigen klanten. Samen met het makelaarskantoor geeft hij of zij alle aandacht aan de opdrachtgever en zorgt zodoende voor een perfecte aan- of verkoopdienst.

Ferd de Bruijn, marketingdirecteur van Coldwell Banker Nederland: “Wij willen weer investeren in het bij elkaar brengen van mensen. Coldwell Banker University richt zich volledig op het ontwikkelen van het netwerktalent van onze agenten en hun vermogen om de opdrachtgever te geven wat hij verdient: Excellente dienstverlening. Iedereen wie dit alles als muziek in de oren klinkt is welkom op de open dag. Coldwell Banker gaat doorgroeien tot een netwerk van 6.000 agenten in Nederland.”

Over Coldwell Banker:
Coldwell Banker is in 1906 opgezet door de jonge ondernemer Colbert Coldwell (later aangevuld met Benjamin Banker). Sindsdien is een bijzonder krachtig internationaal merk opgebouwd dat gefundeerd is op ruim 100 jaar vertrouwen. Waarden en integriteit zijn enorm belangrijk voor Coldwell Banker. Zo is Coldwell Banker voor het 5e achtereenvolgende jaar erkend als een van de meest ethische bedrijven van de wereld door het ‘Ethisphere Institute.
Coldwell Banker legt de focus op dienstverlening die wij in Nederland kennen van de beste Amerikaanse merken. Het zijn de bedrijven die gebruikmaken van technologische innovatie, die erop gericht is om hun klanten real time te voorzien van antwoorden op al hun vragen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?