Kantorenpark Port Park Pernis en Rotterdam Science Tower verkocht

0

De fondsen Rotterdam Eemhaven BV en Rotterdam Science Tower B.V. maken vandaag bekend kantorenpark Port Park Pernis en de Rotterdam Science Tower te hebben verkocht. Beide objecten zijn gelegen in Rotterdam.

Het kantorenpark Port Park Pernis, gelegen aan de Seattleweg 7-17 in Rotterdam, bestaat uit vier kantoorpanden en een restaurant. Het totale metrage van het kantorenpark omvat circa 22.000 m². Het kantorenpark is verkocht aan Dudok Vastgoed B.V.

Reinier Wegman, Head of Sales bij Savills Nederland: “Deze verkoop toont aan dat grootschalig product interessant blijft voor een breed scala aan kopers, en een grote groep lokale en internationale investeerders en ontwikkelaars aantrekt. Vooral gezien de uitstekende zichtlocatie en de perceel grootte staat herontwikkeling op deze locatie hoog op de agenda.”

De Rotterdam Science Tower, gelegen aan de Marconistraat 16 in Rotterdam, omvat 31.446 m² kantoor- en laboratoriumruimte en 622 parkeerplaatsen en maakt deel uit van de iconische ‘Marconitorens’. De Rotterdam Science Tower is een multi-tenant gebouw met een focus op innovatie, onderwijs, wetenschap en ondernemerschap. Het pand is verkocht aan Egeria.

Reinier Wegman vult aan: “De verkoop van de Rotterdam Science Tower aan Private Equity partij Egeria toont aan dat dit object veel mogelijkheden biedt, gelegen op een diverse en toekomstbestendige locatie in het ‘innovation district’ van Rotterdam.”

Verkoper werd geadviseerd door Beaufort Corporate Consulting, Cromwell Property Group, Savills en CMS.

Dudok Vastgoed B.V. werd geadviseerd door Schaap Advocaten en Notarissen.

Egeria Real Estate Development werd geadviseerd door Houthoff en Habraken Rutten.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/228121-0/02/2018/kantorenpark-port-park-pernis-en-rotterdam-science-tower-verkocht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?