Cromwell verkoopt Rotterdam Science Tower en Port Park Pernis

0

Cromwell Property Group, de toonaangevende wereldwijde vastgoedinvesteerder, heeft met de verkoop van de Rotterdam Science Tower en Portpark Pernis in Nederland haar asset management mandaat voor deze objecten afgerond.

Portpark Pernis is een complex van vier kantoorgebouwen, alsmede een restaurant, met een totale oppervlakte van 21.500 m². De Rotterdam Science Tower is een bedrijfsverzamelgebouw met een unieke mix van laboratoriumruimte, kantoren en faciliteiten voor laboratoriumonderwijs.

Richard den Hartigh, Head of Asset Management Benelux bij Cromwell Property Group in Europa, vertelt: “Sinds de aanstelling in 2014 heeft ons asset management team een uitgebreid programma geïmplementeerd ten behoeve van de bestaande huurders alsmede om nieuwe gebruikers aan te trekken. De manier waarop het team heeft samengewerkt met het Erasmus Centre for Entrepreneurship om de kantoorruimte van de Rotterdam Science Tower te verhuren aan meer dan 50 kleine startende bedrijven is daar een mooi verbeeld van.”

Beaufort Corporate Consulting, Savills en CMS hebben bij beide verkooptransacties geadviseerd.

 

https://www.cromwellpropertygroup.nl/nieuws/cromwell-verkoopt-rotterdam-science-tower-en-port-park-pernis

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?