Gemeente Roosendaal verwerft voormalig belastingkantoor

0

De gemeente Roosendaal heeft het voormalige belastingkantoor aan het Mill Hillplein 1 in Roosendaal gekocht van BPF Onroerend Goed Lease en Financieringen B.V. Het kantoorgebouw heeft een vloeroppervlak van ruim 8.000 m² en beschikt over een parkeergarage met 104 parkeerplekken. De gemeente heeft dit kantoorpand aangekocht met de bedoeling om het na 4 jaar te verkopen aan Avans Hogeschool. Avans Hogeschool zal het gebouw geschikt maken als onderwijsgebouw. Het gebouw ligt aan de rand van het centrum.

CBRE trad bij deze transactie op namens de verkoper. Van de Water Bedrijfshuisvesting namens de koper.

 

http://nieuws.cbre.nl/gemeente-roosendaal-verwerft-voormalig-belastingkantoor/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?