Drie nieuwe huurders Margriettoren in Amsterdam

0

SR Group, Wordhouse en een financiële dienstverlener hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte in de Margriettoren in Amsterdam. Met deze transacties van in totaal circa 1.200 m² is het gebouw volledig verhuurd. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Haaksbergweg 75 in Amsterdam Zuidoost.

Locatie
De Margriettoren is een landmark met een optimale ligging in de hoogbouw van kantoorlocatie Amsterdam Zuidoost. Verschillende internationale organisaties zoals ABN Amro, ING en British Telecom houden hier kantoor. De levendigheid van de Amsterdam ArenA is op slechts een paar minuten loopafstand. Hier zijn woonboulevard Villa ArenA, de Amsterdamse Poort, en hotspots als de AFAS Live en Pathé ArenA Cinema gelegen.

Amsterdam Zuidoost is volledig in ontwikkeling. Naast de renovatie van een aantal grote kantoorgebouwen zullen er op korte termijn ook woningen worden gerealiseerd rondom station Bijlmer Arena. Door de combinatie met kantoren, waaronder het toekomstige hoofdkantoor van ING aan de Bijlmerdreef, wonen en winkelen maakt dit gebied een flinke upgrade door.

CBRE trad namens de eigenaar op in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. JLL adviseerde SR Group.

 

http://nieuws.cbre.nl/drie-nieuwe-huurders-margriettoren-in-amsterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?