Polson Technische Rubbertoepassingen B.V. koopt bedrijfscomplex in Papendrecht

0

Polson Technische Rubbertoepassingen B.V. heeft een bedrijfscomplex gekocht aan de Ketelweg 39-41 te Papendrecht. Het complex omvat in zijn totaliteit ca. 1.630 m² bedrijfsruimte, ca. 421 m² kantoorruimte en ca. 5.906 m² omheind buitenterrein.

Het complex is gelegen op een perceel industriegrond ter grootte van 8.943 m².

Polson Technische Rubbertoepassingen B.V. werd opgericht in 1963 en groeide als snel uit tot een betrouwbare fabrikant en leverancier van kwalitatief hoogwaardige rubber- en kunststof producten. Polson Technische Rubbertoepassingen B.V. is thans gevestigd in Alblasserdam maar zal diens bedrijfsvoering voortzetten vanuit Papendrecht.

Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. ‘Partner in Dynamis’ begeleidde de transactie namens de verkoper.

 

https://ooms.com/actueel/polson-technische-rubbertoepassingen-b-v-koopt-bedrijfscomplex-in-papendrecht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?