RVG Invest C.V. koopt complex 53 appartementen en 1.350 m² commercieel in Arnhem

0

RVG Invest C.V. uit Rheden heeft in december 2017 complex “Coehoornstaete” gekocht. Dit complex bestaat uit 53 verhuurde appartementen, 45 parkeerplaatsen en een bedrijfsruimte van circa 1.350 m². Laatstgenoemde is nog beschikbaar voor verhuur. Het complex is gelegen tegenover het NS Station Arnhem Centraal en vormt een belangrijke verbindingsroute tussen het station en het stadscentrum van Arnhem. Mede door de uitstekende locatie was er voor het complex veel belangstelling vanuit de beleggersmarkt.

Strijbosch Thunnissen Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, heeft de verkoop namens Exploitatiemaatschappij ”De Coehoorn Staete” B.V. via een openbaar en gestructureerd verkoopproces begeleid.

 

https://stmakelaars.nl/arnhem/actueel/rvg-invest-koopt-complex-53-appartementen-en-1350-vierkante-meter-commercieel-in-arnhem

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?