JOMO Fashion huurt 1.800 m² kantoorruimte in Enschede

0

JOMO Fashion heeft een huurovereenkomst gesloten voor circa 1.800 m² kantoorruimte aan de Strootsweg 16 in Enschede. Het kantoorgebouw met drie bouwlagen wordt momenteel, geheel naar wens van de huurder, gerenoveerd tot een zeer duurzaam en modern kantoor met showroom.

JOMO Fashion is onderdeel van JOMO Holding, een vooraanstaande internationale private-label onderneming op het gebied van baby-, kinder-, dames- en herenkleding. Het hoofdkantoor van JOMO Fashion bevindt zich in Enschede, maar het bedrijf heeft ook vestigingen in Duitsland, China en Bangladesh. Met in totaal 100 medewerkers leveren zij fashion aan de grote retailers van Europa.

De nieuwe locatie van JOMO bevindt zich op een prominente zichtlocatie in het Havengebied van Enschede. De grootschalige renovatie van het kantoor is momenteel in uitvoering. De verwachting is dat de oplevering zal plaatsvinden rond april 2018.

Boers&Lem bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder, een particuliere belegger.

 

https://www.boersenlem.nl/nieuws/jomo-fashion

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?