Uitzendorganisaties Unique en Start People kiezen voor een nieuwe locatie in Rivierenland op kantorenpark in Tiel

0

Uitzendorganisaties kiezen steeds vaker om vestigingen in binnensteden te verplaatsen naar goed bereikbare kantoorlocaties aan de rand van steden. Zo ook Unique en Start People; zij zullen zich gezamenlijk vestigen op kantorenpark Westroijen, pal aan de A15, aan de Kersenboogerd 3-5 in Tiel. Het gebouw, dat eigendom is van Amres C.V., is hiermee op de begane grond volledig ingevuld. Op de verdiepingen zijn nog enkele kantoorkamers beschikbaar voor verhuur per kamer hetzij per vleugel.

RSP Makelaars trad in deze transactie op namens verhuurder Amres C.V., huurders Unique en Start People werden geadviseerd door Cushman & Wakefield.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/404/uitzendorganisaties-unique-en-start-people-kiezen-voor-een-nieuwe-locatie-in-rivierenland-op-kantorenpark-in-tiel

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?