Savills Nederland betreedt de flexibele kantoorruimte sector met Workthere

0

Savills Nederland kondigt vandaag de lancering aan van Workthere, een nieuwe onderneming die is opgezet om groeiende bedrijven te helpen bij het vinden van flexibele, co-working en serviced kantoorruimte in Nederland.

Workthere biedt aanbieders een professionele, makkelijke en transparante manier om hun ruimte te verhuren. Tevens biedt het gebruikers een professionele, makkelijke en transparante manier om flexibele kantoorruimte te vinden die goed aansluit bij individuele wensen.

Workthere zal de volledige flexibele kantoorruimtemarkt bedienen, waaronder bekende concepten zoals Tribes, Regus en The Office Operators, kleinere aanbieders en individuele ruimten.

In Februari 2017 werd Workthere in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd. Na dit succes is de nieuwe onderneming van Savills verder uitgebreid, met een lancering in Ierland in mei van dit jaar. Nederland is het eerste land binnen continentaal Europa waar Workthere gelanceerd wordt.

Cal Lee, oprichter van Workthere, reageerde: “De flexibele kantoorruimte sector in Nederland groeit aanzienlijk, en er komen steeds meer nieuwe aanbieders op de markt Tegelijkertijd blijft de vraag naar flexibele werkruimte ook groeien, aangezien steeds meer bedrijven, waaronder start-ups, scale-ups en zelfs grotere corporates, de voordelen van flexibele werkruimte ten opzichte van een traditionele huurovereenkomst zien.”

Workthere zal in Nederland geleid worden door Wouter Stevens, Head of Agency bij Savills Nederland, in nauwe samenwerking met Sander van den Engel, Associate Director Agency.

Wouter Stevens: “Sinds 2009 is de vraag naar flexibele kantoorruimte in Nederland met 40% gestegen en bedraagt momenteel ongeveer 2-3% van het totale kantoorvoorraad. Aangezien operators zoals WeWork, TOO, Tribes, Regus en B.Amsterdam snel groeien, verwachten we dat dit percentage de komende vijf jaar jaarlijks met 20-30% zal toenemen, in navolging op een vergelijkbaar patroon in het VK en de VS. Daarom komt de lancering van Workthere in Nederland op het juiste moment en is het platform zeer complementair aan onze bestaande Agency diensten.”

Sander van den Engel: “Een groot aantal operators van serviced offices en co-working werkplekken hebben zich op het moment van de lancering reeds bij ons platform aangesloten. Operators kiezen voor Workthere vanwege de connectie met het netwerk van corporate huurders dat wereldwijd door Savills wordt bediend, in combinatie met de toegang tot een lokaal netwerk van start-ups tot corporates binnen alle sectoren. Het aanbod plaatsen op Workthere is kosteloos en met een landelijke dekking geschikt voor elk type serviced office space en elk type huurder.”

Workthere is een nieuwe onderneming die Savills introduceerde om bedrijven te helpen bij het vinden van flexibele, co-working en serviced kantoorruimtes in Europa, Amerika en Azië. Workthere is een volledig nieuwe makelaarsdienst en website-platform – workthere.com – dat een uitstekende technologische ervaring combineert met hoogwaardig persoonlijk advies. Workthere bedient de volledige flexibele kantoorruimtemarkt. Tevens kan er meer specifieke werkruimte aangeboden worden zoals laboratoria. Het concept werd bedacht door Cal Lee, die als stagiaire en taxateur startte bij Savills, en de kans zag om een nieuw platform aan te bieden voor het groeiende aantal aanbieders van flexibele kantoorruimte.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/227664-0/01/2018/savills-nederland-betreedt-de-flexibele-kantoorruimte-sector-met-workthere

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?