Rolls-Royce breidt adviesrol van Cushman & Wakefield uit

0

Voorloper in energiesystemen Rolls-Royce heeft na het uitgeven van een prijsvraag de huidige adviesrol van Cushman & Wakefield uitgebreid. Cushman & Wakefield gaat een wereldwijde adviesrol vervullen bij vastgoed zoekvragen.

De afspraak is een toevoeging op een al bestaand partnership welke dateert vanuit 2012. Die overeenkomst werd gesloten in de Verenigde Staten, waarna een jaar laten een deal werd gesloten in Europa. Inmiddels is het partnership uitgebreid tot Azië-Pacific – een belangrijke groei markt voor Rolls-Royce – en Zuid-Amerika.

Rolls-Royce levert producten en services aan vijf verschillende bedrijfstakken in de publieke luchtvaart, militaire luchtvaart, marine en nucleaire en energie systemen. De huidige vastgoedportefeuille omvat kantoren, industriële -, test- en opslag ruimtes.

Het contract zal worden gemanaged door de service line Global Occupier Services van Cushman & Wakefield, onder leiding van Ed Neild. Het bedrijf zal onder andere het transactie mangement, occupier management, strategische consultancy en huuradministratie services uitvoeren – waarbij teams gevormd worden op hoofdlocaties voor Rolls-Royce.

Ian Campbell, Property Director, Rolls-Royce verteld: “Wij zochten adviseurs die ons kunnen ondersteunen om onze werkzaamheden met een versneld tempo en eenvoud te kunnen realiseren. Cushman & Wakefield luisterde naar wat wij willen bereiken en leverde ons een dynamisch team en flexibel model voor onze wereldwijde vraag.”

James Maddock, Head of GOS EMEA, Cushman & Wakefield: “Wij zijn zeer vereerd dat Rolls-Royce ons heeft gekozen voor deze prestigieuze wereldwijde opdracht. We starten deze samenwerking om een nieuw operationeel model voor Rolls-Royce te realiseren waarbij Cushman & Wakefield de beste begeleiding, de aanschaf van externe transactionele providers en wereldwijde governance biedt. Dit is een opwindende stap voor beide partijen en geeft bewijs voor de flexibiliteit en aantrekkelijkheid van ons Global Occupier Services model.”

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/01/rolls-royce-global-mandate/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?