M7 Real Estate koopt meubelboulevard De Snipperling in Deventer

0

M7 Real Estate heeft voor een van haar Europese vastgoedfondsen de perifere meubel- en doe-het-zelf-boulevard De Snipperling in Deventer gekocht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Syntrus Achmea voerde de verkoop uit namens een van de Nederlands pensioenfondsen in de vastgoedportefeuille.

De Snipperling omvat circa 11.000 m² verdeeld over twee verdiepingen. De tien winkelunits bieden een gevarieerd aanbod aan woon– en doe-het-zelf winkels van zowel landelijke formules als lokale winkeliers. De boulevard is onderdeel van bedrijventerrein Kloosterlanden van circa 130 hectare groot waar ruim 300 bedrijven gevestigd zijn.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde in deze transactie verkoper Syntrus Achmea. Van Doorne adviseerde koper M7 Real Estate op juridisch en notarieel gebied en Savills adviseerde de koper op technisch gebied.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/01/m7-real-estate-koopt-meubelboulevard-de-snipperling-in-deventer/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?