Hurks & Adriaans tekenen overeenkomst voor 242 extra woningen Brandevoort

0

Onlangs ondertekenden de gemeente Helmond en Hurks – Adriaans een overeenkomst voor de ontwikkeling en realisatie van 242 extra woningen in De Veste, Liverdonk en Hazenwinkel in Brandevoort fase 2. Deze komen bovenop de eerdere afspraken voor de ontwikkeling en realisatie van circa 1.000 woningen waarvan er ondertussen ruim 200 zijn opgeleverd.

Wij bouwen brandevoort is het resultaat van een hechte en succesvolle samenwerking tussen Hurks bouw & vastgoedontwikkeling en Adriaans Bouwgroep. Maar Wij bouwen brandevoort is meer dan de combinatie van twee bouwbedrijven. Het team omvat ook architecten, stedenbouwkundigen, makelaars én kopers. De huidige en toekomstige bewoners van Brandevoort. Wij bouwen aan de huizen, scholen en winkels. De koper bouwt in Brandevoort aan een toekomst.

Lof
Het is een feit dat Brandevoort een succes is. Zowel nationaal als internationaal heeft dit Helmondse stadsdeel veel lof geoogst. Aan Hurks – Adriaans de ambitieuze taak dit niveau te handhaven en hier met deze uitbreiding een passend vervolg aan te geven. In totaliteit zijn in Brandevoort circa 6.000 woningen voorzien waarvan er nu zo’n 3.500 zijn gerealiseerd.

 

http://www.hurks.nl/nl/over-ons/nieuws/Hurks-Adriaans-tekenen-overeenkomst-voor-242-extra-woningen-Brandevoort

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?