Certitudo verwerft kantoorpand aan Planetenweg Hoofddorp

0

Certitudo verwerft kantoorpand aan Planetenweg (Beukenhorst-West) Hoofddorp

Certitudo Capital heeft een nieuw pand aangekocht ten behoeve van de realisatie van een nieuwbouwontwikkeling. Dit kantoor, gelegen aan de Planetenweg 80 te Hoofddorp, zal onderdeel uitmaken van een grootschalige nieuwbouwontwikkeling van circa 275 huurappartementen.

Het object, van ruim 2.600 m², is gelegen in Beukenhorst-West, wat in samenwerking met de gemeente getransformeerd wordt naar een moderne stadswijk met 3.000 tot 4.000 woningen. De nieuwe wijk zal direct aansluiten bij het nieuwe centrumgebied en krijgt een hoog stedelijke uitstraling, met woningen, winkels, horeca en een mooi aangelegd openbaar park.

Certitudo Capital kocht eerder in 2017 al het 4.600 m² grootte pand aan de Neptunusstraat 2-20 te Hoofddorp. Dit pand zal samen met het pand aan de Planetenweg ruimte maken voor een nieuwbouwontwikkeling welke zal bestaan uit circa 275 duurzame huurappartementen genaamd Taurus.

Certitudo Capital verhuurt de woningen binnen de iResidence portefeuille. Gericht op de young professional op de woningmarkt. Hoogopgeleid en (bijna) afgestudeerd, en op zoek naar een huurwoning in of nabij het centrum van de stad.

 

https://www.certitudo.com/nieuws/planetenweg/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?