Stena Realty verkoopt Paviljoensgracht 1-3 in Den Haag aan Focus Real Estate

0

De internationale vastgoedbelegger Stena Realty heeft een kantoorgebouw in Den Haag verkocht aan Focus Real Estate. Focus heeft het aangekocht met als doel het merendeel te transformeren tot woningen. Het betreft Het Paviljoen (Paviljoensgracht 1-3), een zes verdiepingen tellend gebouw met een brutovloeroppervlak van 10.000 m². Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage die ruimte biedt aan 51 parkeerplaatsen.

Met de aankoop wil Focus Real Estate zijn woningportefeuille uitbreiden. De bovenste vijf verdiepingen zullen dan ook een woonfunctie krijgen. De kantoren op de begane grond en eerste verdieping zijn langjarig verhuurd aan de gemeente Den Haag.

Stena Realty werd bij de verkoop geadviseerd door CBRE en advocatenkantoor Houthoff heeft de transactie voor Stena juridisch begeleid.

 

http://nieuws.cbre.nl/stena-realty-verkoopt-paviljoensgracht-1-3-in-den-haag-aan-focus-real-estate-voor-transformatie/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?