Savills speelt in op veranderende markt met tweede vestiging in WTC Utrecht CS

0

Savills Nederland kondigt vandaag aan een tweede vestiging te openen in Utrecht. In een sterk aantrekkende en veranderende markt zal Savills Agency haar werkzaamheden vanaf maart uitbreiden naar de Utrechtse kantorenmarkt.

Wouter Stevens, Director Savills Agency Nederland: “Wij hebben de afgelopen jaren in Amsterdam bewezen dat we ons onderscheiden door het beste van twee werelden te combineren. Enerzijds ons grote internationale netwerk dat ons expertise, ervaring en slagvaardigheid geeft. Anderzijds onze persoonlijke ‘boutique-achtige’ aanpak en manier van werken. Dat zorgt voor korte lijnen en een persoonlijke, vertrouwelijke band met onze klanten. Nu ons team goed staat in Amsterdam, is voor ons de tijd rijp om onze dienstverlening uit te breiden naar andere steden.”

Utrecht in ontwikkeling
Utrecht is in de brede zin een sterk groeiende stad als gevolg van urbanisatie, een goed presterende Universiteit, een grote hoeveelheid woningontwikkelingen en een groeiend bedrijfsleven. Deze factoren leiden er toe dat ook de kantorenmarkt enorm beweging is, met als belangrijkste ontwikkeling de transformatie die het gebied rondom Utrecht Centraal Station aan het ondergaan is.

Sander van den Engel, Associate Director Savills Agency Utrecht: “Door de grootschalige herontwikkeling van het stationsgebied ontstaat een geheel nieuwe woon- en werkomgeving en een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor bedrijven. Mede doordat het aanbod aan kwalitatieve kantoorruimte in Amsterdam sterk is afgenomen, verwachten wij dat de Utrechtse markt hiervan zal gaan profiteren. Net als in regio Amsterdam, is het voor ons en voor onze klanten belangrijk dat wij lokale expertise in huis hebben. Om die reden geloven wij dat een vestiging in Utrecht een juiste stap is om onze opdrachtgevers optimaal te blijven adviseren. Met het WTC Centraal Station als kantoorlocatie vestigen wij ons middenin de dynamische ontwikkelingen van het nieuwe stadscentrum”.

Christian Taphoorn, Associate Director Savills Agency Utrecht: “De kantorenmarkt in Utrecht zal de komende jaren een enorme kwaliteitsimpuls krijgen. Enerzijds door toevoeging van hoogwaardig vastgoed, anderzijds door de herontwikkeling van gedateerd aanbod. Dit zal de interesse van kantoorgebruikers verder doen toenemen. Hierdoor wordt Utrecht ook steeds aantrekkelijker voor beleggers. Het beleggingsvolume is in de afgelopen jaren sterk toegenomen en zal in de toekomst verder groeien. Door deze grote hoeveelheid aan mogelijkheden kijken wij ernaar uit onze opdrachtgevers te bedienen vanuit ons lokale kantoor in Utrecht ”.

Innovatieve dienstverlening
Naast het unieke karakter van Savills, waarbij persoonlijke aandacht een essentiële rol speelt, zal het van origine Britse bedrijf de Utrechtse markt inspireren en verrassen met nieuwe innovatieve tools die het aanbod nog meer onderscheidend en data-gedreven maakt.

Savills Utrecht zal geleid worden door Sander van den Engel en Christian Taphoorn.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/226808-0/01/2018/savills-speelt-in-op-veranderende-markt-met-tweede-vestiging-in-wtc-utrecht-cs

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?