Tumble ’n Dry huurt in winkelcentrum Heuvel Eindhoven

0

Kinderfashion label Tumble ´n Dry opent begin dit jaar een nieuwe winkel in winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. De nieuwe winkel aan de Heuvel Galerie 148 heeft een vloeroppervlakte van circa 118 m² op de begane grond. Voor Tumble ´n Dry wordt dit de 10e winkel in Nederland.

Onlangs heeft Winkelcentrum Heuvel een upgrade gehad wat onder andere resulteerde in een BREEAM-NL Outstanding certificaat. Winkelcentrum Heuvel omvat in totaal 45.000 m² aan winkels, kantoren, woningen, parkeren en leisure. Het is een van de grootste winkelcentra in het CBRE Dutch Retail Fund, een fonds gemanaged door institutionele vastgoedbelegger CBRE Global Investors.

De verhuur van de winkels is belegd bij een makelaarsteam van Cushman & Wakefield en RSP Makelaars. Tumble ´n Dry is begeleid door Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/01/tumble-n-dry-huurt-in-winkelcentrum-heuvel-eindhoven/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?