Maarsen Groep verhuurt 1.470 m² in Premier Suites & Offices in Rotterdam

0

Recentelijk heeft First Rotterdam Gebouw A B.V., een entiteit van Maarsen Groep, in totaal 1.470 m² kantoorruimte verhuurd in Premier Suites & Offices aan het Weena 750 te Rotterdam.

Er zijn vier huurovereenkomsten gesloten aan de navolgende huurders. Sagax Nederland B.V. huurt 294 m² op de 14e verdieping (zuidzijde). De Maarsen Groep huurt 294 m² op de 14e verdieping (noordzijde). LiteBit.eu huurt de volledige 15e verdieping ter grootte van 588 m² en J.F. Hillebrand Benelux Holding B.V. huurt 294 m² op de 16e verdieping (zuidzijde).

Premier Suites & Offices is een ontwikkeling van de Maarsen Groep en maakt deel uit van de herontwikkeling van het Weena Point gebied dat onlangs geheel is gerenoveerd. In het gebouw zijn Tribes en Premier Suites reeds gevestigd.

In Premier Suites & Offices is momenteel nog circa 294 m² gerenoveerde kantoorruimte voor verhuur beschikbaar gelegen op de 16e verdieping noordzijde.

Maarsen Groep is een vastgoedinvesteerder en ontwikkelaar van commercieel vastgoed en appartementen. Onafhankelijk, veelzijdig, ondernemend en met een focus op de lange termijn. De bedrijfshistorie gaat terug tot 1946: al meer dan 70 jaar kiest Maarsen Groep voor stabiliteit en investeren ze actief en voortdurend.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?