Vastint verhuurt 900 m² en verlengt 7.100 m² in Whitepark te Delft

0

De bedrijven Pieters Bouwtechniek en Bluerise zijn met verhuurder Vastint langjarige huurovereenkomsten voor in totaal 900 m² kantoorruimte in Whitepark te Delft overeengekomen. Tevens werden recent de huurovereenkomsten met Intecsea (2.300 m²), BPD (2.600 m²), Stantec (1.500 m²) en TSA Group (700 m²) voor in totaal 7.100 m² verlengd.

Het onafhankelijke ingenieursbureau in constructieadvies, Pieters Bouwtechniek huurt 560 m² kantoorruimte op de 8e verdieping van het gebouw aan Poortweg 4. Duurzame energie technoloog Bluerise, huurt 340 m² kantoorruimte op de 2e verdieping van het gebouw aan Poortweg 6.

Whitepark
Whitepark bestaat uit twee moderne witte gebouwen en ligt direct aan de op- en afrit van de snelweg A13 en toch op loopafstand van het centrum van Delft. Hierdoor is Whitepark per eigen en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Whitepark is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd waarbij veel aandacht is geschonken aan kwaliteit, leefbaarheid en duurzaamheid waardoor een productieve en inspirerende werkomgeving is ontstaan.

Dat het complex erg goed aan de wensen en eisen van de huurders voldoet blijkt uit het grote aantal verlengingen.

 

http://vastint.eu/nl/vastint-verhuurt-900-m²-en-verlengt-7-100-m²-in-whitepark-te-delft/?lang=nl

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?