Rijksvastgoedbedrijf verlengt huurcontract in Parktoren Arnhem

0

Het Rijksvastgoedbedrijf – onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties – heeft het huurcontract in kantoorgebouw Parktoren aan de Nieuwe Stationsstraat 20 in Arnhem verlengd.

Het Rijksvastgoedbedrijf huurt ten behoeve van de Raad voor de Kinderbescherming 2.646 m² kantoorruimte op de eerste tot en met de vijfde verdieping van het gebouw inclusief 30 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage van station Arnhem Centraal. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder Chalet Group bij deze transactie.

Het markante (groene) kantoorgebouw Parktoren ligt direct naast het NS Station Arnhem Centraal en domineert samen met de Rijntoren (blauw) de skyline van het centrum van Arnhem. Parktoren is opgeleverd in 2005 en heeft een energielabel A. In de 16-bouwlagen hoge toren zijn onder andere ook ING Bank en REGUS gehuisvest en er zijn nog een aantal verdiepingen voor de verhuur beschikbaar. Chalet Group, opgericht in 2009, is een van Nederlands grootste asset managers van commercieel vastgoed. Als asset manager maakt de organisatie deel uit van het Europese managementplatform van Curzon Advisers in Londen.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/01/rijksvastgoedbedrijf-verlengt-huurcontract-in-parktoren-arnhem/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?