Kunstcentrum Willem III Kazerne (Vlissingen) onder de virtuele hamer

0

Altijd al in een creatieve omgeving willen wonen en/of werken?
Het volledig gerenoveerde kunstcentrum in Vlissingen is namelijk een perfecte locatie voor creatievelingen in de breedste van het woord. Deze voormalige kazerne uit 1849 ademt historie, creativiteit en originaliteit uit. De openbare online veiling vindt op 6 maart 2018 plaats via BOG-Auctions.com.

De Willem III Kazerne is in opdracht van de gemeente Vlissingen gebouwd als artilleriekazerne en kon 366 manschappen herbergen. Eind jaren ’90 heeft het een grootschalige verbouwing ondergaan. Daarbij zijn unieke elementen zoals de buitengevel en het trappenhuis in tact gebleven. Hierdoor heeft het uit vier lagen bestaande pand zijn historische karakter behouden.

Naast het karakteristieke uiterlijk ligt het pand ook in een unieke omgeving achter de zeedijk met uitzicht op de monumentale Oranjemolen. Sinds de renovering wordt het pand grotendeels gebruikt als kunstcentrum (theater, expositieruimtes, kunstuitleen, ateliers, woonappartementen etc.) met een totale oppervlakte van 1.802 m².

Bezichtiging
Wilt u dit unieke pand bezichtigen? Daarvoor kunt u een afspraak maken met Synchro Bedrijfshuisvesting BV (telnr. 088 – 796 24 76). Er zijn geen openbare kijkdagen. Meer informatie: Veilingpagina Willem III Kazerne

Over BOG Auctions
BOG Auctions is een onafhankelijk veilingplatform voor het veilen van commercieel vastgoed via internet. Het platform wordt maandelijks bezocht door 55.000 online bezoekers, heeft 7.000 geregistreerde klanten die ruim 600 biedingen per maand plaatsen. Tevens heeft BOG Auctions samen met haar internationale zusterbedrijven een groot internationaal bereik.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?