RSP Makelaars opent tweede vestiging in Eindhoven

0

Met ingang van 1 januari 2018 heeft RSP Makelaars een tweede vestiging geopend in het centrum van Eindhoven. Een typisch geval van ‘terug van nooit weggeweest’.

De keuze voor Eindhoven is vrij logisch: hier vindt RSP Makelaars zijn roots en hier heeft het door ruim 30 jaar ervaring in de regio specifieke kennis opgedaan én een uitgebreid netwerk opgebouwd. Ondanks dat RSP Makelaars hier de laatste jaren geen kantoor had, is het uitgegroeid tot de grootste retailmakelaar van Eindhoven en omgeving.

Met het nieuwe kantoor, dat is gevestigd aan de Fellenoord 228, zit RSP Makelaars (weer) middenin de regio. Met de hier aanwezige makelaars en taxateurs van RSP Taxaties & Vastgoedadvies zal voornamelijk worden gefocust op bedrijfshallen, kantoren en taxaties. Het team is hiervoor uitgebreid met Michael van Vlerken en Folkert Franssen, beiden al jaren actief in de Eindhovense bedrijfsmakelaardij.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/399/rsp-makelaars-opent-tweede-vestiging-in-eindhoven

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?