Dollevoet Expeditie & Transport huurt distributiecentrum in Oss

0

Dollevoet Expeditie & Transport B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met een particuliere belegger voor de huur van een nieuw te bouwen distributiecentrum van circa 16.000 m² op bedrijventerrein Moleneind in Oss. Het distributiecentrum is ontworpen door E&V architectuur en omvat circa 15.500 m² warehouse en circa 600 m² kantoorruimte. Dollevoet Expeditie & Transport zal de nieuwe locatie medio 2018 betrekken.

Dollevoet Expeditie & Transport is opgericht door Ad Dollevoet in 1957, begonnen als transportbedrijf voor Van Gend & Loos met vervoer per paard en wagen. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een professionele logistiek dienstverlener in transport, pakket- en palletdistributie, opslag, order picking en Value Added Logistics.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield begeleidde de particuliere belegger bij de planvorming van de ontwikkeling tot en met de verhuur aan Dollevoet Expeditie en Transport.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/01/dollevoet-expeditie-transport-huurt-distributiecentrum-in-oss/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?