Certitudo Capital verwerft kantoor Hettenheuvelweg 26 in Amsterdam – Amstel III

0

Certitudo Capital verwerft kantoor Hettenheuvelweg 26 in Amstel III.

Certitudo Capita heeft het pand aan de Hettenheuvelweg 26 te Amsterdam gekocht ten behoeve van haar eigen vastgoedportefeuille. Het kantoorpand is op dit moment verhuurd aan Cinemeta.

Het pand, ruim 1.000 m² BVO, is gelegen in het kantoren- en bedrijvengebied Amstel III. Amstel III is onlangs een nieuwe weg ingeslagen met een geleidelijke transformatie van monofunctioneel werkgebied naar een gemengd (hoog)stedelijk werkwoongebied in de kantorenzone, en een gemengd werkgebied in de bedrijvenzone. Hiermee krijgt het gebied een nieuwe impuls. In 2014 is hiervoor het bestemmingsplan aangepast, waardoor horeca, detailhandel, hotels nu ook tot de mogelijkheden in het gebied behoren. Certitudo heeft in de afgelopen periode diverse eigendommen verworven in Amstel III, circa 30.000 m² kaveloppervlak. Hiermee is Certitudo nauw betrokken bij deze gebiedstransformatie.

Het kantoorpand, gelegen aan de Hettenheuvelweg 26, is op dit moment verhuurd aan Cinemeta; een full service bedrijf voor audio – en beeldnabewerking.

Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities alsmede overname van bestaande o.g. portefeuilles c.q. vennootschappen. Met een landelijke, goed lopende vastgoedportefeuille gaat Certitudo Capital zich de aankomende jaren nog meer focussen op de uitbreiding van haar portefeuille.

Koper werd bijgestaan door het notariaat van Simmons&Simmons.

 

https://www.certitudo.com/nieuws/hettenheuvelweg-26/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?