Online supermarkt Picnic huurt warehouse aan de Stammerkamp 1 te Diemen

0

Online supermarkt Picnic huurt ca. 11.000 m² warehouse aan de Stammerkamp 1 te Diemen. Picnic huurt deze bedrijfsruimte voor de uitbereiding van de fulfilment capaciteit in regio Noord- & Zuid Holland om zo verdere groei te kunnen faciliteren.

Diemen biedt Picnic vanaf eind januari een uitvalsbasis voor de geplande uitbreiding naar steden in Noord- & Zuid-Holland, zoals Haarlem, Hoofddorp, Bennebroek en Heemstede. Het biedt plaats voor zowel gekoelde als houdbare producten op zo’n 11.000 m² vloeroppervlak en biedt werkgelegenheid voor ongeveer 300 logistieke krachten.

Picnic is een Nederlandse online supermarkt die de boodschappen voor de laagste prijs gratis thuis bezorgd. Picnic bezorgt uitsluitend aan huis en heeft geen eigen winkels.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde Picnic bij de aanhuur van het nieuwe distributiecentrum in Diemen en is tevens verantwoordelijk voor de verdere uitbereiding van de tijdelijke distributiecentra in de regio’s Rotterdam en West Brabant.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?