Aannemingsmaatschappij Hegeman verhuurt bedrijfscomplex aan Emergya Wind Technologies

0

Aannemingsmaatschappij Hegeman heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Emergya Wind Technologies (EWT) voor de huur van een bedrijfscomplex in Enschede. Het complex omvat circa 9.215 m² onderverdeeld naar circa 8.380 m² bedrijfsruimte, circa 782 m² kantoorruimte en circa 365 m² overige ruimte waaronder een kantine. Het object ligt aan de Staalsteden 15 in Enschede.

Verhuurder Hegeman is een regionaal en landelijk actieve aannemer in woning- en utiliteitsbouw voor zowel nieuwbouw, onderhoud en renovatie. De organisatie richt zich ook op het in eigen beheer ontwikkelen van locaties. Nieuwe huurder EWT ontwerpt en produceert ‘direct drive’ windturbines. Het hoofdkantoor van EWT is gevestigd in Amersfoort. In het bedrijfscomplex in Enschede zal EWT zelf rotorbladen voor de windturbines gaan ontwikkelen. EWT is actief in Europa, Noord-Amerika en Azië en heeft wereldwijd meer dan 600 windturbines geïnstalleerd die operationeel zijn in verschillende windklimaten en in gebieden met een zwak elektriciteitnetwerk.

Aannemingsmaatschappij Hegeman is in deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/01/aannemingsmaatschappij-hegeman-verhuurt-bedrijfscomplex-aan-emergya-wind-technologies/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?