Toasted & Roasted opent vestiging in centrum Eindhoven

0

De formule Toasted & Roasted heeft het winkelpand gehuurd welke is gelegen aan de Nieuwstraat 23 te Eindhoven. De winkelruimte beschikt op de begane grond over circa 125 m² winkelruimte met opslagruimte in de kelder.

Toasted & Roasted is een ontbijt- en lunchrestaurant waar traditionele tosti’s in een ‘nieuw jasje’, toast, wraps en zoete lekkernijen te verkrijgen zijn. Reeds zijn er Toasted & Roasted vestigingen in onder andere Breda en Den Bosch. Naar verwachting opent de Eindhovense vestiging begin 2018.

Het gehuurde object maakt onderdeel uit van winkelcentrum Heuvel, dat onlangs een upgrade heeft gehad en in totaal 45.000 m² omvat. De Heuvel is een combinatie van winkels, kantoren, woningen en leisure. Het is een van de grootste winkelcentra in het CBRE Dutch Retail Fund, een fonds gemanaged door institutionele vastgoedbelegger CBRE Global Investors.

De verhuur van de winkels in de Heuvel is belegd bij een makelaarsteam van RSP Makelaars en Cushman & Wakefield. Huurder werd in deze transactie geadviseerd door CBRE BV.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/396/toasted-roasted-opent-vestiging-in-centrum-eindhoven

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?