Itility huurt kantoorruimte op Flight Forum in Eindhoven

0

Union Investment Real Estate verwelkomt haar nieuwe huurder Itility in kantorencomplex Aeroplaza in Eindhoven. Itility huurt ruim 2.900 m² kantoorruimte op Flight Forum 3000-3450. Het bedrijf speelt hiermee in op haar stevige groei in Eindhoven.

Itility is een IT-consultancy bedrijf waar top-professionals samen werken aan complexe IT oplossingen voor (internationale) enterprises. Ze focussen zich hierbij zowel op het ontwerp, de implementatie en de run. In multidisciplinaire teams combineren ze verschillende kennis en competenties, zodat ze op alle niveaus kunnen schakelen. Vanuit een duidelijke visie over IT-infrastructuur, automation & software, IT en data science wordt IT flexibel en op maat ingezet.

Colliers International bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder Union Investment Real Estate in collegiale samenwerking met Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2017/12-12-2017-itility-huurt-kantoorruimte-op-flight-forum-in-eindhoven

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?