De renovatie van het Azura-gebouw in Hoofddorp is afgerond

0

De renovatie van het Azura-gebouw aan de Saturnusstraat 46-62 in Hoofddorp is afgerond. Gedurende afgelopen jaar werd het pand, dat ongeveer 5602 m² omvat, getransformeerd tot een high-end multi-tenant gebouw, dat naast het centraal station van Hoofddorp ligt. De werkzaamheden van het project omvatte de renovatie van de voorzijde van het gebouw, verbouwing van de hoofdingang, de creatie van een nieuwe ingang en de renovatie van de kantoorruimte.

Het pand is in 1992 gebouwd en ontworpen door Ir. R. van der Sluys. Eigenaar Marathon Bryant Park Nederland stelde Savills aan als projectmanager van de renovatie werkzaamheden. Nieuwe huurders BumaStemra en Regus zullen na oplevering het pand betrekken.

Marc van Niekerken, Managing Director Savills Building & Project Consultancy, zegt: “Eind 2016 heeft onze klant het Azura-kantoorgebouw in Hoofddorp verworven als onderdeel van de Mercury-portefeuille. Om aan de moderne normen van potentiële nieuwe huurders te voldoen, werden vernieuwingsplannen ontworpen om het huidige gebouw te upgraden tot een high-end multi-tenant gebouw. Door de renovatie is het gebouw nu een zeer prettige werkplek voor haar nieuwe huurders.”

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/225920-0/01/2018/de-renovatie-van-het-azura-gebouw-in-hoofddorp-is-afgerond

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?