Holland Housing Fund verkoopt getransformeerd appartementencomplex in Amsterdam Slotermeer aan Panta Rhei Properties

0

Holland Housing Fund (HHF) heeft zestig onlangs volledig gerenoveerde appartementen en zes commerciële ruimten in Amsterdam verkocht aan Panta Rhei Properties 1 GmbH & Co KG, onderdeel van belegger Catella Real Estate. Het Seneca complex – aan de Senecastraat/Confusiusplein in Amsterdam Slotermeer – is onlangs getransformeerd van 43 naar 60 moderne en duurzame appartementen voor het midden-huursegment. Alle appartementen hebben energielabel A of hoger. De transformatie past goed binnen de huidige ontwikkelingen en stedelijke vernieuwing van de wijk Slotermeer. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Holland Housing Fund bij de verkoop.

De stedelijke vernieuwing van de wijk Slotermeer omvat tevens meerdere nieuwbouwontwikkelingen en vernieuwing van basisscholen. De gemeente heeft zich 5 jaar geleden gericht op het opknappen van de omgeving waar de nadruk ligt op verbetering van het leefklimaat. De renovatie van het complex Seneca is daar een uitwerking van.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/12/hhf-verkoopt-getransformeerd-appartementencomplex-in-amsterdam-aan-panta-rhei-properties/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?