Deka Immobilien koopt Blaakhaven complex van Maasstede Vastgoed Ontwikkeling

0

Deka Immobilien heeft het Blaakhaven complex in Rotterdam gekocht van Maasstede Vastgoed Ontwikkeling. Het multifunctionele complex bestaat uit een hoogwaardig 5-laags kantoorgebouw aan de Blaak, waar huurders als Bynder, Sitecom, Diabeter en Unique gehuisvest zijn. Aan het Gelderseplein bevindt zich het CitizenM Hotel met 151 kamers en het SocietyM meeting center. Tevens is dit ook de locatie van het Michelinsterren restaurant Fitzgerald.

Dit in 2014 opgeleverde complex is door middel van Restaurant 91 Spices verbonden aan de deels monumentale kantoorgebouwen aan de Wijnhaven waar huurders als Rebel, Sandvine en Tot Maandag gehuisvest zijn.

Het geheel is met elkaar verbonden middels een ruime parkeergarage onder het Gelderseplein.

Geoff de Booij, General Manager Deka Immobilien Nederland: “Als Deka Immobilien hebben wij een lange periode geen acquisities gedaan in Rotterdam en zijn erg blij met de acquisitie van het Blaakhaven complex. Naast de ligging van het complex, past het mix use karakter ook goed binnen de acquisitie strategie van Deka waarbij wij tevens veel vertrouwen hebben in de Rotterdamse markt en de ontwikkeling hiervan.”

Bij het tot stand komen van deze transactie is Deka geadviseerd door JLL en Baker Mc Kenzie.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/987/deka-immobilien-koopt-blaakhaven-complex-van-maasstede-vastgoed-ontwikkeling

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?