Gebouw ‘Van Wassenaer’ te Den Haag volledig verhuurd

0

Diverse huurders hebben een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor gebouw ‘ Van Wassenaer’ gelegen aan de Lange Voorhout 1-Kneuterdijk 11-15 te Den Haag. Dit monumentale kantoorgebouw is de afgelopen periode volledig en zeer hoogwaardig gerenoveerd. Zeldzaam voor deze locatie is de bijbehorende parkeergarage aan de Hoge Nieuwstraat met 52 parkeerplaatsen.

Op de begane grond huurt Tempo Team circa 385 m² kantoorruimte en Tapisco huurt circa 258 m² horecaruimte met bijbehorend terras. HCSS huurt circa 820 m² kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping. Huurder Climate Fund Managers gaat circa 412 m² kantoorruimte huren op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping zal Maasstede Vastgoed Ontwikkeling circa 486 m² kantoorruimte in gebruik nemen en een particulier heeft circa 175 m² woonruimte op de 2e verdieping gehuurd. Daarnaast is het souterrain van circa 200 m² verhuurd aan een commerciële organisatie. Het totale verhuurde metrage is circa 3.229 m².

Het pand is gerenoveerd door Maasstede Vastgoed Ontwikkeling en is bij deze transacties geadviseerd door JLL en COG Makelaars uit Den Haag in collegiale samenwerking met Heeren van Steen Vastgoed.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/984/gebouw-van-wassenaer-te-den-haag-volledig-verhuurd

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?