Sulteq koopt bedrijfsruimte in Hengelo

0

Sulteq Pompen en Revisie B.V. heeft de bedrijfsruimte aan de Opaalstraat 60 in Hengelo gekocht van Opra Turbines B.V. De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van circa 2.072 m² onderverdeeld naar circa 1.000 m² bedrijfsruimte, circa 827 m² kantoorruimte en circa 245 m² magazijnruimte.

Sulteq is een in Hengelo gevestigd revisiebedrijf voor rotating equipment en tevens groothandel en inkooporganisatie voor centrifugaalpompen, toebehoren en accessoires voor de algemene industrie en de civiele en agrarische sector. Sulteq is officieel importeur voor een aantal gerenommeerde pompfabrikanten. Verkoper Opra Turbines is producent, verkoper en onderhoudsbedrijf van generatorsets in Hengelo.

Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Sulteq in deze transactie. De verkoper is in deze transactie geadviseerd door Snelder Zijlstra bedrijfsmakelaars.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/12/sulteq-koopt-bedrijfsruimte-in-hengelo/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?