Leaseplan Digital huurt in B.3 van B. Building Business

0

LeasePlan Digital B.V. en PPF Real Estate Holding B.V. hebben een huurovereenkomst gesloten voor circa 2.300 m² kantoorruimte in kantoorgebouw B.3 aan de Johan Huizingalaan 400 (Riekerpolder) in Amsterdam.

PPF Real Estate en B. Amsterdam sloegen eerder al de handen ineen om het gebouw op de Riekerpolder een nieuwe toekomst te geven als dé plek voor startups, scale-ups en corporate innovation in Nederland.

Voor LeasePlan Digital waren de services, de uitstraling en het netwerk van incubator B. Amsterdam doorslaggevend in de huisvestingskeuze. Met de Digital LeasePlan-strategie benut LeasePlan de nieuwste digitale technologieën om het bedrijf van de analoge in de digitale wereld te leiden. LeasePlan doet dit door in te zetten op de megatrend van ‘Cars-as-a-Service’ om invulling te geven aan haar missie; ‘Any Car, Anytime, Anywhere’.

NL asset management heeft PPF Real Estate geadviseerd bij het commerciële traject en voert tevens het management van het gebouw. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de huurder bij deze transactie.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/12/leaseplan-digitalhuurt-in-b3-van-b-building-business/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?