Delta Lloyd sluit overeenkomst voor 72 nieuwbouwappartement in Hoorn

0

Delta Lloyd heeft 72 nieuwbouwappartementen gekocht in Hoorn. De appartementen maken deel uit van de ontwikkeling TOREN, een omvangrijk nieuw wooncomplex dichtbij het stadscentrum van Hoorn. Capital Value begeleidde verkoper. Delta Lloyd werd bij de aankoop geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

TOREN is een nieuw wooncomplex met een markante woontoren van ruim 55 meter hoog en een schoudergedeelte van 6 lagen. De 72 beleggershuurwoningen variëren in oppervlakte van ca. 60 m² g.b.o. tot ca. 110 m² g.b.o. en worden verhuurd in de vrije sector. De huurappartementen bevinden zich in het schoudergedeelte. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte. In totaal worden er 209 appartementen gerealiseerd. Het slaan van de eerste paal zal begin 2018 plaatsvinden. Naar verwachting zal het complex begin 2020 worden opgeleverd.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/12/delta-lloyd-sluit-overeenkomst-voor-72-nieuwbouwappartement-in-hoorn/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?