Dunkin’ Donuts centraal in Piazza Center Eindhoven

0

Dunkin’ Donuts en Piazza Invest B.V. hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een Dunkin’ Donuts-restaurant in winkelcentrum Piazza te Eindhoven. In het tweede kwartaal van 2018 zal Dunkin’ Donuts haar deuren openen op de begane grond en in het souterrain van Piazza Center in een zeer centraal gelegen kiosk van circa 144 m2.

De kiosk wordt momenteel gerealiseerd als onderdeel van een grootschalige restyling van het winkelcentrum. De 1ste- en 2de-etage van het winkelcentrum hebben inmiddels een metamorfose ondergaan. In 2018 staan het souterrain, de begane grond en het Piazza-plein op de agenda.

Dunkin’ Donuts dateert al uit 1948. De filosofie is echter nooit veranderd: “De meest verse en heerlijke koffie en donuts maken, snel en zorgvuldig, in een moderne, goed ingerichte winkel.” Naast de standaardkoffie en ijskoffie, serveert Dunkin’ Donuts ook een groot aantal andere dranken, zoals espressodranken, warme chocolademelk, kwaliteitsthee, ijsthee, ijsdrankjes en smoothies. Gasten kunnen ook de hele dag terecht voor een heerlijke, ovenverse donut, muffin, pretzel, bagel of sandwich.

Sinds 1950 is het aantal Dunkin’ Donuts-restaurants wereldwijd gegroeid tot meer dan 12.200 en inmiddels heeft Dunkin’ Donuts vestigingen in 45 landen. Het bedrijf serveert per jaar ongeveer 1,9 miljard koppen koffie en ijskoffie, met kwaliteitsstandaarden die behoren tot de beste in de branche.

Piazza Center staat volop in de belangstelling. Recent werd de vestiging van Media Markt in Piazza Center al ingrijpend verbouwd en kreeg daarmee de primeur van de eerste Media Markt conform het internationale flagship concept. Ook La Place heeft een geheel vernieuwd restaurant op de tweede etage van het winkelcentrum geopend. Kort daarvoor opende de Franse sportformule DECATHLON haar deuren in het winkelcentrum.
Eigenaar Piazza Invest B.V werd bij de verhuur geadviseerd door JLL. Dunkin’ Donuts werd geadviseerd door Kroese Paternotte.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/980/dunkin-donuts-centraal-in-piazza-center-eindhoven

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?