Stichting NRVT installeert Raad van Toezicht

0

De Stichting Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) installeert een Raad van Toezicht met twee leden, voor een periode van ten hoogste vier jaar. De heer Peter Keur en de heer Hamit Karakus zijn door de Centrale Raad per 1 januari 2018 benoemd als leden van de Raad van Toezicht.

In de aangepaste statuten van 28 juni 2017 is de installatie van een Raad van Toezicht vormgegeven. Hiermee heeft de Stichting NRVT een orgaan met een toezichthoudende taak op het beleid van het bestuur en diens taken en bevoegdheden.

De Raad van Toezicht zal worden voorgezeten door de heer Peter Keur. Hij is zelfstandig adviseur in de vastgoedmarkt en commissaris bij vastgoedondernemingen. Peter Keur was onder andere directievoorzitter van FGH Bank en vice-voorzitter van de hoofddirectie Rabo Vastgoedgroep. Verder is tot de Raad van Toezicht toegetreden de heer Hamit Karakus, algemeen directeur van Platform 31. Hamit Karakus was gedurende acht jaar wethouder van gemeente Rotterdam met stadsontwikkeling in zijn portefeuille. Daarvoor vervulde hij een managementfunctie bij een makelaarskantoor in Rotterdam. Hij is opgeleid tot politieagent en heeft die rol ook vervuld.

Het Bestuur is van mening dat met deze benoeming weer een belangrijke stap is gezet in de verdere professionalisering van NRVT. “Wij zijn verheugd dat deze twee ‘zwaargewichten’, die een duidelijke rol hebben vervuld in de Nederlandse vastgoedwereld, een zeer relevante rol willen vervullen binnen NRVT en persoonlijk willen bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de professionele taxatiedienst”, aldus Hamith Breedveld, bestuursvoorzitter.

WWW.NRVT.NL
NRVT is het centraal persoonsregister van vastgoedtaxateurs. Taxateurs die zijn ingeschreven in het Register van NRVT voeren de titel Register Taxateur (RT). De Stichting NRVT bewaakt de taxatiekwaliteit in Nederland door toezicht op de onafhankelijkheid, integriteit en deskundigheid van de Register Taxateurs. Alle gekwalificeerde taxateurs in Nederland zijn te vinden in het Register van NRVT.

 

https://www.nrvt.nl/wp-content/uploads/2015/04/2017-12-15-PERSBERICHT-NRVT-installeert-Raad-van-Toezicht.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?