Certitudo koopt kantoorgebouw Paasheuvelweg in Amsterdam – Amstel III

0

Certitudo Capital heeft het pand aan de Paasheuvelweg 3 te Amsterdam gekocht ten behoeve van haar eigen vastgoedportefeuille. Het kantoorpand is op dit moment verhuurd.

Het pand, ruim 4.100 m² BVO is gelegen in het kantoren- en bedrijvengebied Amstel III. Het is onlangs een nieuwe weg ingeslagen met een geleidelijke transformatie van monofunctioneel werkgebied naar een gemengd (hoog)stedelijk werkwoongebied in de kantorenzone, en een gemengd werkgebied in de bedrijvenzone. Hiermee krijgt het gebied een nieuwe impuls. In 2014 is hiervoor het bestemmingsplan aangepast, waardoor horeca, detailhandel, hotels nu ook tot de mogelijkheden in het gebied behoren. Certitudo heeft in de afgelopen periode diverse eigendommen verworven in Amstel III, circa 30.000m² kaveloppervlak. Hiermee is Certitudo nauw betrokken bij deze gebiedstransformatie.

Het kantoorpand, gelegen aan de Paasheuvelweg 3, is op dit moment kortstondig verhuurd. Enkele units zijn nog beschikbaar. Certitudo zal verder de mogelijkheden onderzoeken of zij het pand als kantoorbelegging wil aanhouden of het een transformatie ondergaat ten behoeve van een andere bestemming.

Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities alsmede overname van bestaande o.g. portefeuilles c.q. vennootschappen. Met een landelijke, goed lopende vastgoedportefeuille gaat Certitudo Capital zich de aankomende jaren nog meer focussen op de uitbreiding van haar portefeuille.

 

https://www.certitudo.com/nieuws/paasheuvelweg-3/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?