Oplevering De Ruy fase 2 te Oostvoorne

0

In Oostvoorne heeft WAVO de tweede fase van de langjarige ontwikkeling langs De Ruy opgeleverd. Het appartementencomplex met 27 grote huurwoningen is in haar geheel overgenomen door het gemeentelijk Woonbedrijf Westvoorne. Zij hebben de woningen allemaal verhuurd.

Milieu ambities
Door de gemeente zijn hoge milieuambities voor het gebouw gesteld. De woningen kennen geen gasaansluiting en worden verwarmd met bodemwarmte. In de woningen is hoogwaardige isolatie en tripple-glas toegepast en het hele dak is vol gelegd met zonnepanelen. Bij normaal huishoudelijk gebruik zal de energielast per woning zeer laag zijn.

De bouw is gerealiseerd door Bouwbedrijf de Vries en Verburg in opdracht van WAVO Ontwikkeling. WAVO is een samenwerkingsverband tussen Van Waning Vastgoedontwikkeling uit Capelle aan den IJssel en VORM Ontwikkeling B.V. uit Papendrecht

 

https://vorm.nl/nieuws/oplevering-de-ruy-fase-2-te-oostvoorne

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?