Legal Brokers BV huurt bedrijfsruimte in Breda

0

Legal Brokers B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met een particuliere belegger voor de huur van circa 1.400 m² bedrijfsruimte inclusief kantoorruimte op bedrijventerrein Hazeldonk in Breda. Legal Brokers B.V. zal de nieuwe locatie medio 2018 betrekken.

Legal Brokers B.V. is een dienstverlener in de financiële sector die ondermeer banken, leasemaatschappijen en curatoren ondersteunt bij vorderingen rondom faillissementen, taxaties van roerende goederen en opsporing van goederen bij wanbetalingen en/of faillissementen en aanbieder van online veilingen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield begeleidde de particuliere belegger bij de verhuur van de bedrijfsruimte aan Legal Brokers B.V.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/12/legal-brokers-bv-huurt-bedrijfsruimte-in-breda/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?