Van Os tassen en koffers opent nieuw filiaal in Leiden

0

Het nieuwe filiaal van Van Os tassen en koffers aan de Haarlemmerstraat 85-87 in Leiden wordt op 16 december feestelijk geopend. Met de opening verdubbelt Van Os het winkeloppervlak. De komende periode blijft het oude filiaal aan de Haarlemmerstraat 192 geopend als outlet store.

Verdubbeling van het assortiment
Van Os tassen en koffers heeft al 14 jaar een winkel aan de Haarlemmerstraat in Leiden. Wegens groot succes wordt een tweede filiaal midden in het winkelgebied van hartje Leiden geopend. Van Os tassen en koffers kiest voor klantgemak met een verdubbeling van het assortiment en een locatie die nog meer in de looproute ligt. In het ruimere monumentale hoekpand van 143 m² met opvallende pilasters zat voorheen schoenenwinkel Sacha.

Klantgemak en service
Volgens Hein van Os staan klantgemak en service voorop. Van Os tassen en koffers wil dichtbij haar klanten zitten en daarom kijkt de speciaalzaak steeds naar mogelijkheden die verder invulling geven aan die wens. “We zijn ontzettend trots op deze winkel met een totaal nieuwe uitstraling en collectiepresentatie”, aldus Van Os, “en wij willen dat klanten zich meer dan welkom voelen”. Speciaal voor deze gelegenheid ontvangen de eerste 300 bezoekers daarom een luxe goodiebag.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?