Twee nieuwe huurders voor Boulevard Cruquius

0

Sanidirect en De Bommel Meubelen zijn met CBRE Global Investors langjarige huurovereenkomsten aangegaan voor winkelruimte in Boulevard Cruquius. De speciaalzaken huren respectievelijk circa 1.040 m² en 1.800 m² in de woonboulevard, welke gelegen is op het Cruquiusplein in Cruquius.

Sanidirect, woonspeciaalzaak met A-merk badkamers, sanitair en tegels, heeft deze maand zijn winkelopening. De Bommel Meubelen opende op 28 oktober jongstleden al zijn deuren. De producten van de Bommel Meubelen zijn uniek in de wereld. De Bommel ontwerpt en produceert namelijk zelf zijn meubelen, van boom tot product.

Boulevard Cruquius is een veelzijdige (woon) winkelgebied in de Haarlemmermeer met een gevarieerd aanbod van winkels op het gebied van wonen, lifestyle, sport, doe-het-zelf en de tuin. Daarnaast heeft Boulevard Cruquius diverse horecagelegenheden. Bezoekers kunnen gebruikmaken van gratis parkeergelegenheid.

CBRE trad bij deze transactie op namens verhuurder CBRE Global Investors.

 

http://nieuws.cbre.nl/twee-nieuwe-huurders-voor-boulevard-cruquius/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?