Canadese John Fluevog Shoes opent eerste Europese winkel in Amsterdam

0

John Fluevog Boots & Shoes opent medio maart 2018 een winkel in Amsterdam. De Canadese keten van designerschoenen, met winkels in Noord-Amerika, zet hiermee zijn eerste stap op Europese bodem. John Fluegvog Boots & Shoes Ltd. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met de pan-Europese winkelvastgoedonderneming Vastned.

De winkellocatie is gelegen aan de Heiligeweg 37 in Amsterdam. De winkel heeft een oppervlakte van circa 75 m² op de begane grond en secundaire ruimte op de bovengelegen verdiepingen.

De nieuwe huurder is verheugd met de nieuwe locatie in Amsterdam. Adrian Fluevog van John Fluevog Boots & Shoes: “Dit is de eerste stap die wij zetten in de Europese retailmarkt. Amsterdam staat al langere tijd op onze shortlist en na 24 winstgevende winkels op A-locaties in Noord-Amerika, voelen we dat het nu het juiste moment is om in Europa te starten.”

CBRE trad bij deze transactie op als adviseur van John Fluevog Boots & Shoes.

 

http://nieuws.cbre.nl/canadese-john-fluevog-shoes-opent-eerste-europese-winkel-in-amsterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?