Autotelex en ABC Ergo huren 850 m² aan de Snelliusweg 1 in Arnhem

0

In het voormalige hoofdkantoor van de politie aan de Snelliusweg 1 te Arnhem zijn twee nieuwe huurders gecontracteerd. Circa 580 m² is verhuurd aan Autotelex B.V, marktleider op het gebied van motorvoertuigengegevens. Begin januari zal ook ABC Ergo haar intrek nemen in het pand. ABC Ergo biedt ergotherapeutisch advies op het gebied van houdingsproblematiek. Zij huren ca. 280 m² kantoorruimte. Momenteel ondergaat “de blauwe toren” een metamorfose, zowel aan de binnen- als de buitenzijde.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger bij de totstandkoming van beide transacties.

Er is nog ruimte voor de verhuur beschikbaar.

 

https://stmakelaars.nl/arnhem/actueel/autotelex-en-abc-erfo-huren-850-vierkante-meter-aan-de-snelliusweg-1-in-arnhem

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?