Start up New10 verhuist naar The Cloud

0

New10, heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend aan de Meester Treublaan 7 in Amsterdam, beter bekend als The Cloud. Verhuurder van het kantoorgebouw is Cairn Real Estate.

De huurovereenkomst omvat 582 m² kantoorruimte bij aanbieder van flex-werk concept Spaces. New10 is een bedrijf waar klanten online en binnen 15 minuten een zakelijke lening van €20.000 tot 1 miljoen euro aan kunnen vragen.

Erik Beekman, Head of Tenant Representation bij Savills Nederland, zegt: “New10 verwacht de komende tijd te groeien als organisatie, om die reden hebben ze gekozen voor Spaces in The Cloud. Het huren van flexibele kantoorruimte wint aan populariteit bij zowel start-ups als grote corporates. Wij verwachten dat het opnameniveau van serviced offices de komende vijf jaar tussen de 20 en 30% per jaar zal groeien.”

Savills adviseerde de huurder.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/225690-0/12/2017/start-up-new10-verhuist-naar-the-cloud

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?