Retailer Takko opent winkel in Zutphen

0

Takko Fashion heeft een nieuwe winkel geopend in de binnenstad van Zutphen. De opening van deze nieuwe winkel van 385 m² sluit aan op Takko’s strategie om verder te groeien in Nederland.

Het van oorsprong Duitse merk is in 1982 opgericht door de Hettlage Group. Het merk richt zich met betaalbare prijzen en goede service op dames, heren, kinderen en biedt ook kleding in grote maten. Door een omnichannel benadering via winkels, social media en een online shop is Takko altijd bereikbaar voor de consument.

Vanaf 2000 is Takko door heel Europa gaan uitbreiden. Tegenwoordig werken er bijna 18.000 medewerkers bij het bedrijf. En heeft Takko 1.900 winkels in 16 verschillende Europese landen. In Nederland heeft Takko meer dan 100 filialen.

De nieuwe winkel in Zutphen is vlakbij de winkels van H&M, Ziengs, Eye-Wish, Hans Anders en SNS bankwinkel. Doordat Takko zich hier heeft gevestigd wordt een deel van de leegstand in deze stad opgelost.

De verhuurder is begeleid door Colliers International.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2017/08-12-2017-retailer-takko-opent-winkel-in-zutphen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?