CBRE Global Investors verkoopt Beatrix II kantoorgebouw in Den Haag aan Goldman Sachs

0

CBRE Global Investors heeft het kantoorgebouw Beatrix II, verkocht aan Goldman Sachs. De verkoopprijs is niet bekendgemaakt.

Beatrix II is een single-tenant kantoorgebouw gelegen aan de Prinses Beatrixlaan 23 in het Central Business District van Den Haag. Het gebouw omvat 25.000 m² kantoorruimte, 3.000 m² archiefruimte verdeeld over een begane grond en 18 verdiepingen, inclusief 223 parkeerplaatsen.

Ronald van der Waals, Fund manager of the CBRE Dutch Office Fund : “Met deze verkoop hebben we ons verkoopprogramma afgerond, waarbij de opbrengsten worden geherinvesteerd in nieuwe projecten zoals WTC Utrecht, NoMa House en de mogelijke uitbreiding van WTC Amsterdam.”

Reinier Wegman, Head of Sales bij Savills Nederland vult aan: “Zoals het in oktober door Savills gepubliceerde onderzoeksrapport ‘City Special The Hague: Turn of the Tide’ reeds becijferde, zien wij steeds meer interesse van buitenlandse institutionele en opportunistische beleggers in de Haagse kantorenmarkt.

Savills adviseerde de verkoper CBRE Global Investors. JLL adviseerde koper Goldman Sachs.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/225667-0/12/2017/cbre-global-investors-verkoopt-beatrix-ii-kantoorgebouw-in-den-haag-aan-goldman-sachs

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?