Dutch Office Locations Ranking 2017

0

Spring Real Estate publiceert de Dutch Office Locations Ranking 2017. Dit jaarlijkse rapport geeft net als voorgaande jaren heldere inzichten aan beleggers over de kwaliteit van kantoorlocaties. In de 2017 editie is onderzoek gedaan naar 145 kantorenlocaties in 34 gemeenten. Op basis van de verhuurkansen per locatie zijn de onderlinge verhoudingen tussen de kantoorlocaties bepaald met als winnaar de Amsterdamse Zuidelijke IJ-oever. Net als vorig jaar is er een verrassende top 3 notering weggelegd voor het Bio Science Park in Leiden.

De rapportage geeft naast de ranking inzicht in de belangrijkste kengetallen per kantorenlocatie zoals kantorenvoorraad, in aanbouw zijnde voorraad, aanbod, opname en huurprijzen. Om een compleet beeld te vormen van de dynamiek per locatie zijn de cijfers aangevuld met de grootste en meest toonaangevende huur- en beleggingstransacties.

In dit rapport vindt u een volledig overzicht van de ranking.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?