VONK360 in Veenendaal volledig verhuurd

0

Met de oplevering van circa 385 m² kantoorruimte aan Boomerweb is gebouw VONK360 nu volledig verhuurd. Komende uit Ede kiest Boomerweb nu voor representatieve kantoorruimte aan Traverse 3 op Businesspark De Batterijen in Veenendaal, pal langs de A12. Hiermee is de totale vloeroppervlakte van circa 1.500 m² volledig verhuurd via CMC Bedrijfsmakelaars.

Gebouw VONK360 is een van de meest innovatieve kantoorpanden van de regio met keuze uit flexplekken voor start-ups, deelkantoren of zelfs een hele verdieping en op de begane grond een volledig ingerichte cateringruimte met vergaderkamers.

Boomerweb ontwikkelt apps om het werken in de zorg efficiënter en veiliger te maken. De gebruiksvriendelijke zorg-apps van Boomerweb worden dagelijks gebruikt door ruim 100 Nederlandse zorginstellingen.

 

https://www.cmcbedrijfsmakelaars.nl/nieuws/verhuurd-traverse-3-te-veenendaal

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?